Kobarkinos kukkus alla laevalgusti iludetail

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forum Cinemas Hobujaama tänava kino.
Forum Cinemas Hobujaama tänava kino. Foto: Kultuurikava.ee

Tallinnas Hobujaama tänaval asuvas Forum Cinemas kobarkinos kukkus reede õhtul alla laevalgusti iludetail, kino juhi kinnitusel inimestele mingit ohtu ei olnud.

Pealtnägijate sõnul kukkus iludetail alla reede õhtul kella 22.20 ajal kino teisel korrusel, kus müüakse karastusjooke ja suupisteid. Kui detail oleks alla kukkunud minut varem, oleks pealtnägijate sõnul mitu inimest sellega pihta saanud.

Forum Cinemas Baltimaade juhi Kristjan Kongo sõnul kukkus alla laevalgusti küljes olev ümmargune umbes 30-sentimeetrise läbimõõduga vineerist logo kontuur.

«Selgus, et peale lampide korralise hooldustööde teostamist oli ühte lampi kaunistav detail kehvasti kinnitatud ning seetõttu vajus lahti. Hetkel oleme kõik lambid ja nende kinnitused üle kontrollitud. Kuna tegemist oli kerge dekoratsiooniga, siis mingit ohtu antud vahejuhtum ei kujutanud,» ütles Kongo Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles