Neitsitornis algab loengusari täiskasvanutele

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna päeval avati aastaid suletud olnud ning põhjaliku renoveerimiskuuri läbinud Neitsitorn.
Tallinna päeval avati aastaid suletud olnud ning põhjaliku renoveerimiskuuri läbinud Neitsitorn. Foto: Liis Treimann

Tallinna Linnamuuseum alustab uut täiskasvanutele suunatud loengusarja, mis teadvustab ja väärtustab ideed elukestvast õppest, esimene loeng toimub taasavatud Neitsitorni muuseumikohvikus 25. jaanuaril.

Algav loengusari on mõeldud kõigile, kellel on huvi omandada uusi teadmisi ajaloost ja kultuurist. Iga kuu esinevad ettekannetega Tallinna Linnamuuseumi erinevate filiaalide kuraatorid, pedagoogid ja teadustöötajad. Esimene loeng teemal «Tallinna ja selle sarase linnapilt keskajal» toimub eelmise aasta juulis taasavatud Neitsitorni muuseumkohviku seminariruumis. Pärast loengut ootab kõiki osavõtjaid maja poolt tasuta tass kohvi ja giidiga tornitutvustus Neitsitorni muuseumkohviku ülejäänud ruumides.

Loengud algavad 25. jaanuaril,  kell 14 toimub loeng eesti ja kell 16 vene keeles. Pilet maksab 4 eurot, vajalik eelregistreerimine. Lisainfot saab Neitsitorni kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles