Parkimine Tallinnas: odavam või kallim kui mujal Euroopas?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimine Solarise ümbruses möödunud nädalavahetusel. Pärast kella 19 autode hulk ei vähenenud. Fotod on tehtud kell 19.30.
Parkimine Solarise ümbruses möödunud nädalavahetusel. Pärast kella 19 autode hulk ei vähenenud. Fotod on tehtud kell 19.30. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Tallinna südalinnas läks parkimine uuest aastast kallimaks. Nüüd on Eestimaa pealinna südames kallim parkida kui näiteks Helsingi, Brüsseli või Moskva linnasüdames, teatas ERR uudistesaade «Aktuaalne Kaamera».

Tallinna vanalinnas tuleb ööpäevaringselt tunniajase parkimise eest välja käia 4.80 eurot, südalinnas 3 eurot. Põhjanaabrite juures Helsingis on parkimine esimeses tsoonis tasuline esmaspäevast laupäevani, tunniajase parkimise eest tuleb välja käia 4 eurot, teises tsoonis on parkimine tasuline vaid argipäeviti ja tund parkimist maksab 2 eurot. Brüsselis maksab parkimise tund esimeses tsoonis 2 ja teises tsoonis 1.50 eurot.

Vaata teiste linnade parkimistasusid «Aktuaalsest Kaamerast», vastav saatelõik algab 23. minutil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles