Mustamäe ja Õismäe piirile tuleb uus kirbuturg

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäe.
Mustamäe. Foto: Mihkel Maripuu

Mustamäe ja Õismäe piiril avab 1. veebruaril uksed uus kirbuturg  Kirsika Kirbukas, mis on avatud nii laupäeviti kui ka pühapäeviti. Kadaka Selveri taga asuvasse avarasse laohoonesse mahub 80 müügiletti, kuhu oodatakse kauplema kõiki, kes soovivad oma isiklikke asju ise müüma tulla või soodsalt teiste pakutavat ostma.

Turu loojate sõnul võib tulla müüma erinevaid kaupu: riideid, lasteriideid, jalanõusid, kodutarbeid, raamatuid. Samuti oodatakse kirbuturule kauplema isetehtud käsitööga.

Idee uue kirbuturu avamiseks said selle loojad oma sõpruskonnast: leidus hulgaliselt inimesi, kes tahtsid anda oma kasutatud aga korralikud esemed taaskasutusse. Mustamäe ega seda ümbritsevate linnaosade elanikele aga taolist kirbuturul müümise ning ostmise võimalust veel olemas ei olnud.

Kirsika kirbuturu üks asutajatest Ly Aru avaldas lootust, et peatselt avatav kirbuturg saab nii Mustamäel, Õismäel kui ka Haaberstis ja miks mitte üle linna populaarseks ostlemiskohaks. «Loodame, et Kirsika Kirbukasse leiavad tee kõik, kes tahavad ise müüa ja osta, küll enamikus kasutatud aga korralikke riideid, jalanõusid ning tarbeesemeid. Leidsime Mustamäel avara laohoone, mille sisustasime korralike müügilettide, riidestangede ja proovikabiinidega, et meie kirbuturul ostlemine ning müümine oleks mugav,» sõnas ta.

Samuti rõhutas Aru, et uuel kirbuturul on piisavalt müügiplatse, et kõik huvilised mahuksid kauplema ning avatud ollakse ka pühapäeviti, et vastu tulla nii müüjatele kui ka ostlejatele.
Lisaks tuleb kauplemisalale lastenurk ning väike puhvet.

Kirbuturg Kirsika Kirbukas asub Kadaka Selveri taga Realiseerimiskeskuse kõrval, Ehitajate tee 110A laohoones. Kirbuturg on avatud laupäeviti kell 10-15 ja pühapäeviti 11-15. Lähimad bussipeatused on «Kadaka Selver» ning «Autobussikoondis», kuhu toovad näiteks bussid number 1, 9, 12, 16, 26, 26A, 27, 28, 33.Autode parkimiseks on laohoone õuealal tasuta parkla.

Kirbuturule saab müügikoha broneerida Kirsika Kirbuka kodulehelt .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles