Kadrioru park kutsub homme suurele galakontserdile

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadriorg.
Kadriorg. Foto: AFP / Scanpix

Kadrioru park korraldab oma 290. juubeliaasta raames homme kell 18 suvise galakontserdi, mis seekord pöörab tähelepanu klassikalisele pargimuusikale.

36-liikmelist orkestrit juhatab maestro Peeter Saul ning solistidena astuvad publiku rõõmuks üles noor särav lauljatar Hanna-Liina Võsa ning aastakümneid kuulajate südameid võitnud Boris Lehtlaan ja Voldemar Kuslap, teatas Raepress

Kava on väga mitmekesine - kõrvuti on kerge klassika (näiteks Bizet' ja Offenbachi tuntumad numbrid), Glen Miller, Valgre, Sinatra poolt tuntuks lauldud meloodiad, kuid esitamisele tuleb ka laule muusikalist «Mu veetlev leedi» ja eesti filmiklassikast.

Viimased kaks aastat on Kadrioru pargi galakontserdil esitatud parimaid numbreid operettidest ja ooperitest, tänavu aga tehakse kummardus möödunud sajandi pargimuusikale ja -kultuurile. Kontsert on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles