Vanalinna elanikud: Suur-Karja tänava kõrtsid suletagu nädalavahetusel keskööl, muul ajal varem

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööelu pahandab vanalinna elanikke.
Ööelu pahandab vanalinna elanikke. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Vanalinna Seltsi juhatuse liikme Karita Salli sõnul toetab Vanalinna Selts Suur-Karja tänava meelelahutusasutuste lahtiolekuaegadele piirangute seadmist.

«Saatsime omalt poolt Tallinna Linnavalitsusele möödunud aasta lõpus ka kirja, kus tegime ettepaneku piirata Suur-Karja tänava meelelahustusasutuste lahtiolekuaega reedel ja laupäeval kuni kella 24-ni ja teistel päevadel kella 23-ni,»Meie alternatiivne ettepanek oli lubada Suur-Karja tänava meelelahutusasutustel müüa alkoholi reede ja laupäeva õhtutel kuni kella 24-ni ja ülejäänud õhtutel kuni 23-ni,» rääkis Sall.

«Usume, et sellest piirangust võidaks mitte ainult vanalinna elanikud, vaid ka teised Tallinlased ja meie vanalinna külastavad turistid. Suur-Karja tänaval hommikutundideni kestev läbu, verised kaklused ja pidev joobus noorukeid lahutav politsei ei sobi UNESCO kultuuripärandi vanalinnaga kohe kuidagi kokku,» nentis Sall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles