Shooters ja Nimeta peavad uksed sulgema keskööks

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinnas toimud peol käis kohal ka politsei, kuid rikkumisi ei tuvastanud. Foto on illustratiivne.
Tallinna vanalinnas toimud peol käis kohal ka politsei, kuid rikkumisi ei tuvastanud. Foto on illustratiivne. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Kalle Klandorf ütles täna hommikuses intervjuus Kuku raadiole, et vanalinna eile avalikustatud baaridele hakkavad kehtima ajalised lahtioleku piirangud. Nii suletakse argipäeviti kärarikaste baaride uksed juba kell 12, nädalavahetuseti kell 1.

Piirang hakkab kehtima vanalinna baaridele Nimeta ja Shooters. «Usume, et see tagab inimestele, kes sel tänaval elavad, unerahu. Tallinn koos politseiga on võtnud vastu esimese tuntava meetme. Vaatame, mis saab, sest iga asi tuleb läbi proovida,» märkis Klandorf.

Klandorfi hinnangul võib otsus tuua kaasa selle, et ettevõtted otsustavad piirangu vastu kohtusse minna. «On võimalus, et sülitatakse laias kaares Tallinna linna, politsei ja Eesti riigi peale. Las siis kohus otsustab.»

«Selline baarikultuur, mis on Bermuda kolmnurgas tekkinud, ei ole Eestile omane. Olen viibinud väga palju Inglismaal ja arvan, et see läbukultuur on sealtkandist sisse toodud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles