Noored sportlased saavad võistluste ajal Tallinnas tasuta ühistranspordiga sõita

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Tallinna Linnavolikogu otsuse eelnõu kohaselt antakse Tallinna ühtse piletisüsteemi ühistranspordi liinidel tasuta sõidu õigus MTÜ Korvpalliklubi Tallinn poolt 2014. aastal korraldatavatel võistlustel osalejatele. Tasuta sõidu õigus noortele sportlastele kehtib akrediteerimiskaartide ettenäitamisel.

MTÜ Korvpalliklubi Tallinn korraldab Tallinnas tänavu mitu oluliste noorte korvpallivõistlust. Nendest spordiüritustest võtab osa ligi 2000 koolinoort Eestist, Lätist, Leedust, Ukrainast, Venemaalt, Valgevenest, Poolast, Ungarist, Soomest, Rootsist, Türgist ja Kreekast. Koos treenerite ja lastevanematega on Tallinnasse oodata kokku ligi 3000 inimest.

Kuna enamus võistlejate majutuskohti asuvad võistluspaikadest suhteliselt kaugel, on vaja organiseerida neile transport majutuskohtadest võistluspaikadesse ja tagasi.

MTÜ Korvpalliklubi Tallinn korraldab Tallinnas 2014. aastal järgmised võistlused:

29. jaanuar – 2. veebruar: juunioride korvpalli Euroliiga etapp U14 vanuseklassis

29. mai – 1. juuni: III rahvusvaheline noorte korvpalliturniir «Vana Toomase Karikas 2014», mis on pühendatud XXXIII Tallinna Vanalinna Päevadele

11. – 14. september: IV Rahvusvaheline Laste ja Noorte korvpalliturniir «Tallinn Open Cup 2014» 13. – 16. november: juunioride korvpalli Euroliiga etapp U20 vanuseklassis 25. – 28. detsember:  IV Rahvusvaheline Noorte Korvpalliturniir «Tallinn Christmas Cup 2014».


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles