Mupo valis pressiesindajaks Monika Lestbergi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo endine pealik Kaimo Järvik.
Mupo endine pealik Kaimo Järvik. Foto: Toomas Huik.

Skandaaliga ametist lahkunud Hendrik Normanni asemel asub Tallinna munitsipaalpolitsei ameti pressiesindaja ametikohale Monika Lestberg, kes siirdub uude ametisse riigi muinsuskaitseameti avalike ja välissuhete nõuniku ametikohalt.

Lestberg alustab tööd mupo peaspetsialisti ametikohal 1. juunil kuuekuulise katseajaga.

«Meie pressiesindaja üheks peamiseks tööülesandeks on mupo maine kujundamine ning linnakodanikele lähendamine,» ütles mupo juhataja Kaimo Järvik.

«Kahjuks ei tea kaugeltki mitte kõik linnakodanikud, missugustes küsimustes nad mupost abi saavad. Pressiesindaja üheks ülesandeks ongi linnarahva seas tõhusat teavitus- ja selgitustööd korraldada.»

Lestbergi ideed, kuidas mupo tegemisi kajastada, on kõige realistlikumad ja realiseeritavamad, põhjendas Järvik valikut. Pärast katseaja läbimist kujuneb Lestbergi kuupalgaks 18 800 krooni.

Mupo pressiesindaja ametikohale välja kuulutatud avalikule konkursile laekus 23 sooviavaldust, kandidaatidest kvalifitseerus 17.

Peaspetsialisti ülesanded on linna meediapoliitika ja ameti tegevust kirjeldava infovoo tõepärasuse jälgimine, info kogumine ja ülevaadete esitamine munitsipaalpolitsei ameti juhatajale, pressikonverentside ja meediaürituste korraldamine, pressiteadete ettevalmistamine ning meediasuhete korraldamine mupo maine kujundamiseks.
 
 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles