Fotod: sotside Tallinna piirkonna uueks esimeheks valiti Rainer Vakra

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul toimunud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna üldkogul valiti piirkonna uueks esimeheks riigikogu liige Rainer Vakra.

«Tallinna juhtimine on praegu silmnähtavalt Lasnamäe poole kaldu ja linnavõim vastandab eesti ja vene kogukonda. Linn on suurem kui Lasnamäe, igal linnaosal on oma murekohad ja võrdselt tuleb suhtuda nii Nõmme Rahu kirikus kui ka Lasnamäe õigeusukirikus käivatasse inimestesse,» ütles SDE Tallinna piirkonna uus esimees Rainer Vakra.

«Minu eesmärk piirkonna juhina on teha tööd nii eesti kui ka vene kogukonna ning kõigi linnaosade rahvaga, nii et pärast 2017. aasta kohalikke valimisi saaks Tallinn sotsiaaldemokraatliku ja kõigi linnaelanike huve arvestava linnajuhtimise. Edgar Savisaar võiks minu poolest teha edasi seda tööd, mida ta sisuliselt teeb ka täna – linnaosavanemana juhtida Lasnamäe linnaosa,» lisas Vakra.

Varasem piirkonna esimees Andres Anvelt loobus kohast kehva valimistulemuse tõttu. «Nelja aastaga on sotside Tallinna piirkonnaorganisatsioon kasvanud tuhande liikmeni, oleme korraldanud kümneid üritusi, seminare ja kohtumisi tallinlastega, kuid sellest hoolimata ei saavutanud me kohalikel valimistel oma eesmärki. Otsustasin juba oktoobris ameti SDE Tallinna piirkonna juhina maha panna, et anda organisatsioonile uus võimalus sirge selja ja ilma sisemiste vastuoludeta järgmistele valimistele vastu minna,» ütles Anvelt.

SDE Tallinna piirkonna üldkogu juhatas tervitusega sisse erakonna esimees Sven Mikser, järgnesid piirkonna esimehe Andres Anvelti ja volikogu fraktsiooni endise esimehe Jaak Juske sõnavõtt.

Veidi enne kella seitset hakati valima piirkonna esimeest, seejärel toimub piirkonna aseesimeeste, täiendavate juhatuse liikmete, revisjonikomisjoni liikmete ning piirkonna volikogu liikmete tutvustamine ja valimine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles