Piletikontrolörid plaanivad jänesejahiks uut taktikat

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel tänavu kevadel kontrollisid pealinna ühissõidukites pileteid Ühisteenuste töötajad.
Veel tänavu kevadel kontrollisid pealinna ühissõidukites pileteid Ühisteenuste töötajad. Foto: Mihkel Maripuu

Munitsipaalpolitsei plaanib oktoobrist jäneseid püüda täie võimsuse ja uue taktikaga, mis toob bussidesse erariietes kontrolörid.

Tallinna munitsipaalpolitsei juhi Kaimo Järviku sõnul kavatseb linn muuta mitmekesisemaks senist piletikontrollimistaktikat, kus munitsipaalpolitsei buss ootab ühes kohas ja mitu töötajat kontrollib terve sõidukitäie reisijaid, kirjutas Eesti Päevaleht.

Nimelt plaanitakse võtta tööle kontrolöre, kes sõidaksid ühissõidukis erariietes kaasa.

«Töölesoovijaid on tekkinud juba nii palju, et me saame teha valiku ega pea kõiki kohe tööle võtma,» ütles Järvik. «Praegu käib uute kontrolöride väljaõpetamine ja oktoobriks peaksime oma eesmärgi - neli ekipaaÏi korraga töös - täitma.»

Mai keskel tekitas riigikohtu otsus keelata AS-il Ühisteenused ühissõidukite sõidutalongide kontrollimine linnas olukorra, kus juulikuust alates kontrollisid pileteid senise üle 60 ühisteenustelase asemel kõigest paarkümmend linnaametnikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles