Prokurör taotleb Õismäe tulistaja vahistamist

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Prokurör taotleb kohtult eile õhtul Tallinnas tuttavale jalga tulistanud mehe vahistamist.

Tulistamises kahtlustatavat 49-aastast Nikolaid on varem karistatud kriminaalkorras mootorsõiduki joobes juhtimise eest ja tal on praegu katseaeg, ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põder Postimehele.

Politsei sai eile õhtul kella 19.15 paiku väljakutse Tallinnasse Õismäe teel asuva Maxima poe juurde, kus 40-aastast meest oli tulistatud jalga. Politsei pidas tulistamises kahtlustatava Nikolai kinni, tema juurest leiti ka jahirelv. Kiirabi toimetas kannatanu jalavigastusega haiglasse, tema seisund pole eluohtlik.

Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul ei olnud tegemist juhuslike inimestega ega juhusliku lasuga. Nad olid omavahel tuttavad,» sõnas pressiesindaja.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist. Kohtus süüdimõistmisel võib sellise teo eest karistada 4-12-aastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles