Vabaduse väljakul tuleb suur aastavahetuspidu «Võtame vabbbalt»

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetus Vabaduse väljakul.
Aastavahetus Vabaduse väljakul. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Kesklinna Valitsus korraldab Vabaduse väljakul aastavahetuse kontsertprogrammi «Võtame vabbbalt», mis algab 31. detsembril 2013 kell 22.30 ja lõpeb 1. jaanuaril 2014  kell 1.30.


Üritus on kõigile tasuta ja selle eesmärgiks on pakkuda linnaelanikele ja -külalistele võimalust tähistada linna esindusväljakul meelelahutusprogrammiga uue aasta saabumist. Laval esinevad ansamblid Smilers ja Liis Lemsalu Band, linnarahva meeleolu hoiab üleval õhtujuht Meelis Sekk. Kohapeal saab osta kuumi jooke ja suupisteid, teatas Kesklinna valitsuse pressiesindaja.

Keskööl toimub Harjumäel ilutulestik, mis kestab 8 minutit ja on kokku sobitatud muusikaga. Laskude koguarv on 8300 tähepommi, mis avanevad taevalaotuses erinevate suuremate ja väiksemate efektidena. Ilutulestiku korraldab Hansa Ilutulestikud OÜ.

Tallinna Kesklinna vanem Mihhail Korb rõõmustab, et aastavahetuse peost Vabaduse platsil on kujunemas uus traditsioon. «Eelmisel aastal korraldatud aastavahetuspeo populaarsus näitas, et Vabaduse väljak on ideaalne koht uue aasta vastuvõtmiseks koos kontsertprogrammiga,» ütles Korb.

Vabaduse väljakule uut aastat vastu võtma tulijatel palutakse isiklik pürotehnika ja klaastaara koju jätta, sest rahvamassis ja peosaginas võivad need olla ohtlikud nii teile kui ka teid ümbritsevatele inimestele!

Liiklus Pärnu maanteel, Estonia ja Kaarli puiesteel Vabaduse platsi ümbruses on tavaliiklejatele suletud alates 31.12.13 kella 23.30 kuni 1.01.2014 kella 00.30. Samuti on liikluseks suletud ka Komandandi tee 31.12.2013 kella 21 kuni 1.01.2014 kella 01.00. Läbipääs tagatakse ühistranspordile (kuid mitte taksodele) ja operatiivteenistuste sõidukitele. Liiklust reguleerivad munitsipaalpolitsei töötajad koostöös Meeskond Security OÜ liikluse reguleerijatega. Kogu ürituse toimumise aja viibivad kohapeal ka politsei ja kiirabi.

Ajakava
22. 30 Aastavahetuspeo algus, õhtujuhi tervitussõnad ja programmi tutvustus
22.45 Ansambel Smilers
23.55 Tallinna Kesklinna vanema Mihhail Korbi tervitus
00.00 Ilutulestik
00.20 – 01.30 Liis Lemsalu Band
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles