Vaata, kust saab Tallinnas aastavahetusel arstiabi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uwe Gnadenteich

Perearstidel on 31. detsembril lühendatud tööpäev kuni kella 13, Tallinna Kiirabi rakendab aastavahetusel vajadusel tööle lisabrigaadi.


Ka Tallinna munitsipaalperearstikeskus töötab 31. detsembril lühendatud tööpäevaga, kuni kella 13ni, teatas Raepress.

Riiklikel pühadel esmatasandi arstiabi teenuseid ei osutata. Tallinna valveapteegid (Tõnismägi 5 ja Vikerlase 19) on kogu ööpäeva avatud ka pühade ajal.

Tervisehädade tekkel võib esmalt konsulteerida ka perearsti tasuta nõuandetelefonil 1220 (24 tundi ööpäevas) või tasulisel nõuandetelefonil «Lastearst kuuleb» 1599 (kella 8-24). Mürgituste puhul saab informatsiooni telefonil 16 662 (kella 9-17).

Tallinna hambapolikliinik osutab 30. detsembril kuni kella 20 kõiki hambaraviteenuseid, 31. detsembril töötab polikliinik kella 8-17 ja osutatakse kõiki teenuseid. 1. jaanuaril on polikliinik avatud kell 10-16, toimub esmaabi vastuvõtt.

Haiglate valvetoad töötavad ööpäev läbi, kuid sinna tuleks pöörduda vaid erakorralisel juhul, kuna valvetubades teenindatakse eeskätt kriitilises seisundis olevaid haigeid, mistõttu kergema tervisehäirega patsiendi ooteaeg võib pikale venida.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles