Ülevaade: kuhu Tallinnas uusaastapeole minna?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Comaniciu Dan Dumitru

Tallinncity teeb ülevaate pealinnas peetavatest uusaastapidudest - lubatakse hõrke maitsenaudinguid, tantsugruuvi ja eksootikat.

Gloriaga Pariisi

«Maitsete paraad» on Gloria tänavuse aastavahetuse peo pealkiri. Tippgastronoomi Dimitri Demjanovi eksklusiivne šampanjavalik, saatjaks pardimaksa patee, merikeel ja hirveliha ning hõrgutav magusroog vaarikatest ja vaniljest jpm. viivad Gloria kunded aastavahetuspeol kulinaarsetele rännakutele endisaegsesse Pariisi, ei puudu ka temaatiline muusikaline meelelahutus. Restoran on avatud kella kaheksast õhtul kaheni öösel, peo hind osaleja kohta on 120 eurot.

Hõrk Baskimaa reis restoranis Neh

Pädaste talveresidents Neh lubab aastavahetuseks uue peakoka Yves Le Lay ja tema meeskonna juhtimisel üht õite põnevat gastronoomilist rännakut  Baskimaale, et sööjateni tuua ühe Euroopa põnevaima regiooni, maitsed viiekäigulisel õhtusöögil, kust ei puudu Baski regioonile omane tapas, Txipirones ehk kalmaar, läätsed ja tint, grillitud tallekintsust ning hõrgutavatest magusroogadest rääkimata. Muusikalise meelelahutuse eest hoolitsevad sobiva temaatilise kavaga Kaspar Uljas akordionil ning Madis Meister akustilisel kitarril. Viiekäiguline õhtusöök ja meelelahutus aastavahetusel restoranis Neh maksab 175 eurot inimese kohta, sisaldab õhtusööki, tervitusjooki Txakoli, sobitatud veine ning lisaks VIP-piletit järelpeole linna kuumimasse klubisse Vabank. 

Aastavahetus restoraniga Cru polaarses ja sumedas öös

Aastat vahetama kutsub aga Viru tänaval asuv restoran Cru polaarses ja sumedas öös läbi põhjamaiste maitsete. Erilised naudingud on kokku pannud Bocuse d’Or 2014 Eesti esindaja Dmitri Haljukov, gurmaane ootavad sütel küpsenud lambatalle keel, saatjaks murulaugureem, hernevõrsed ja maapirn, soolamarmoril serveeritud hirveliha sõstrasinepi dipi, marineeritud kurgi ja Ahvenamaa juustuga jm. Rikkaliku aastavahetuse õhtusöögi hind ühele külalisele on 99 eurot.

Pidulik vana-aastaõhtu restoranis Tchaikovsky

Vana-aasta õhtul leiab Tchaikovskys aset aastavahetuse pidulik kuuekäiguline õhtusöök, on aga ka võimalus broneerida ainult õhtusöök või õhtusöök koos veinivaliku ja jookidega. Uusaastaööl on Sparkling Groupi restoranid (Ö, La Bottega, Chedi, Bocca) avatud kella üheni öösel.

Clazz elustab 70ndate hiilguse

Restoranis Clazz elustub uusaastaööl endise aegade hiilgus, kui käima läheb 70’s Party. Säravat õhtut juhib Ženja Fokin, groovimaid hitte esitavad eestlanna Teele Viira ja soul queen Keysha Burns USAst, muusikat vinüülidelt valib DJ Alexander ning maitsemeeli erutava viiekäigulise õhtusöögiga üllatab peakokk Emmanuel Wille. Pidu koos õhtusöögiga algab kell 20, hiilgava peo hind ühele külalisele on 150 eurot.

Maskiball klubis Teater

Klubis Teater toimub sel aastal glamuurne aastavahetuse maskiball. Klubi ruumid muutuvad glamuurseteks lossi saalideks, kus saab näha ringi liikumas salapäraseid ja kauneid printsesse ja vapraid rüütleid. Peomeeleolu rikastavad ja täiendavad meeletutes kogustes MOET Chandon ja linna parim muusika! Parimat muusikat kuni hommikuni mängib DJ Peterson. Tavapilet maksab 20 eurot, saabujatele enne südaööd 15 eurot. Kõik, kes ühinevad suurejoonelise peoga enne keskööd, saavad minna õue nautima linna kauneimat ilutulestikku. Klubi Teater Facebooki-küljel on käimas ka eriti suur auhinnamäng - võimalus võita 150-eurone kinkekaart MAX&Co brändilt ning luksuslik öö kahele hotellis Kolm Õde.

Eksootiline aastavahetus Lounge Deja Vu's

Hubane Lounge Deja Vu muutub toimub Buddha-Lounge New Year's Party toimumise ajal üheks ööks eksootliseks idamaiseks oaasiks, saali täidab hubane küünalavalgus, eksootlised vesipiibud, massiivsed kaunistused, maagilised sümbolid ja meeli rõõmustavad lõbus muusika, suussulav erimenüü ja külm šampanja. Ööle lisavad vürtsi lummavate showdega kaunid tantsijannad. Buddha Lounge luksuslik neljakäiguline õhtusöök kella kaheksast õhtul kuni keskööni maksab 80 EUR inimese kohta. Buddha Lounge pilet ilma õhtusöögita 15 eurot inimese kohta ja Member Card omanikud saavad sisse tasuta. Lounge Deja Vu aastavahetuse üritusega seoses toimub nende Facebookis samuti auhinnamäng, kus on võimalik võita suurepärane ööbimispakett kahele Nordic Hotel Forumis.

Club Venuse aastavahetuspidu «Viva Las Venus»

«Viva Las Venus» - see on glamuurne ja šikk aastavahetus ööklubis Venus Club. Sel õhtul sukeldub klubi Las Vegase salapärasesse meelelahutusmaailma, kust ei puudu glamuursed inimesed, hasartmängud, meeleolukas showprogramm ja vahuveiniojad. Tuntuid hitte läbi aegade esitab Dave Benton. Meeleoluka tantsuprogrammi toob teieni Utopia Entertainment. Jooke serveerivad Bacardi & Martini ning meeleoluka õhkkonna loob Olympic Casino. Dresscode: pidulikult viisakas. Venus avab uksed aasta viimasel päeval kell 23. Pileti hind eelmüügist 10 eurot, kohapeal 15.

Aastavahetus Vabaduse väljakul

Aastavahetusel kohtuvad klubi Vabank, klubi Bibabo ja restoran Wabadus ühiseks aastavahetuspeoks üle kolme maja. Avatud viis erineva muusikaga saali, mängivad trompetid ja saksofonid, tantsivad priimabaleriinid ja õhuakrobaadid. Esineb Liis Lemsalu. Peo algus kell 23. Pilet üle kolme maja peole eelmüügist 15 eurot, enne südaööd 20 eurot, pärast südaööd 25 eurot.

Aastavahetus Hetkes

Rotermanni kvartalis end sisse seadnud suurepärane söögi-joogi ja peokoht Hetk kutsub aastavahetusel osa saama spektakulaarsest showprogrammist «Tants & Trall» . Pidu hoiavad üleval Firejosé [Emerald City], Jaagup Jalakas & Ott Kelpman [Stoner Disco], Mihkel Masso & Vatu [Hoov]. Showprogrammile eelneb Pidulik Aastavahetuse Õhtusöök eelregistreerimisega: reserveeri@hetkes.ee.  FB attendi ja Hoovi kaardiga pääseb peole tasuta, teistele maksab sissepääas 5 eurot.

Klubi Stuudio

Aastavahetus Stuudios märgib ka klubi sünnipäevakuu lõppu, mis puhul oodatakse kõiki uut aastat vastu võtma klubi kahel korrusel. Esimesed 100 külalist saavad aastalõpu puhul väikese üllatuse. DJ-puldis hoiavad meeleolu üleval nii uute kui ka eelmise aasta parimate muusikapaladega - üleval - Bert on Beats, Mark Slavin & Jaanjaago ning all Anton Must ja Paul Oja. Uksed avatakse südaööl, Facebooki attendiga on sissepääs 10 eurot, teistele 15 eurot.

Club Privé legendaarne rahasadu

Glamuursed inimesed, vahutav šampanja, metsik pidu ja kell kell kolm öösel paugutab võimas rahakahur  rahva sekka 2000 eurot - selliseid lubadusi jagab uusaastapidu klubis Privé. Peomeeleolu hoiavad üleval DJ Widenski, Kyka &Chris Mil, saksofonil Indrek Varend. Täispilet 20 eurot,  flayeriga 15 eurot ja klubi family  pilet uusaastapeole maksab 10 eurot. Broneerida saab ka VIP laudu.

Club Hollywoodi uusaastapidustused

Hollywoodi aastavahetusepeo tõmbab käima Jägermeister koos DJ-de Kristjan Hirmo ja Kert Klausiga. Pulseerivaid pingelaenguid lisavad peo-ööle temperamentsed trummitarid, lava, baarid ja mõistuse vallutavad jääkuumad Jägerettid ning õnnerattal võib võita häid auhindu. Õhustikku rikastavad spetsiaalsed video- ja eriefektid! Pilet uude aastasse maksab klubis 12 eurot, klubiliige saab sisse 10 euroga. Broneerida saab ka VIP laudu.

Aastavahetus Butterfly Lounge'is r'n'b & souli saatel

Sohvabaar Butterfly Lounge ootab vana aastat ära saatma rnb & souli saatel šampanjat nautides. Muusikalise äratundmisrõõmu ja piduliku meeleolu garanteerib DJ Defkut. Uue aasta saabumise puhul saab nautida Mumm šampanjat, aga kohal ja saadaval on ka kõik külastajaid 2013. aastal rõõmustanud kokteilid, legendaarseks saanud lemmikud toidumenüüs ning naeratusega ootavad sõbralikud baarmenid. Uksed avatakse kell 20.

Glamuurne aastavahetus: Anne Veski ja Swingers

Ülemiste Citys asuvas Viktoria keskuses toimub eriti suurejooneline ja glamuurne aastavahetuspidu, kus astuvad üles Anne Veski ja Swingers (Tanja Mihhailova ja Mikk Saar). Pileteid aastavahetuspeole saab eelmüügist hinnaga 100 eurot, kohapealt 120 eurot. Programmis on hea muusika ja rikkalik õhtusöök parimatelt kokkadelt. Vaatemängu pakuvad varieteetrupp Dance Spirit, tantsijad Viktoria ja Olga Bagdanova, mustkunstnik Charlekas, showbarman Marko Hade. Kingitusi jagavad Ded Moroz ja Snegurotška.

Club Privé

Kell 3 öösel paugutab võimas rahakahur «Lucky Cash Cannon» rahva sekka 2000 eurot sularaha. Privé legendaarseks saanud uusaastapidu võtab kuumad pöörded nii tantsuplatsil, baarilettidel, laval kui ka DJ-puldis. Võimalus on broneerida ka VIP-laudasid. Esinevad DJ-d Widenski, Kyka ja Chris Mil ning Indrek Varend live on sax. Klubisse pääseb lendlehega 15 euro eest, muidu maksab täispilet 20 eurot. Uksed avatakse südaööl.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles