Tallinna kiirabi ennustab töörohket aastavahetust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kiirabi
Tallinna Kiirabi Foto: Toomas Huik

Tallinna kiirabi jõulude ajal väga suurt töökoormuse kasvu ei oota, küll aga võib aastavahetus tulla kiirabile töörohke.

Tallinna Kiirabi juht Raul Adlas ütles BNSile, et jõulude ajaks väga suurt töökoormuse kiirabile ette näha ei ole. Seetõttu on jõulude ajal kiirabi lisaüksused koduvalves.

Küll aga võib aastavahetus Adlase hinnangul tulla kiirabile väga töörohke. «Ilm soosib pidutsemist,» nentis ta. Möödunud aastavahetusel sai Tallinna kiirabi tavapärasest 2,5 korda enam väljakutseid. Ka tänavu arvestab Tallinna kiirabi tavapärasega võrreldes pooleteisekordse koormusega.

Aastavahetuseks väljapandavate lisabrigaadide arv otsustakse risikianalüüsi põhjal, lisas Adlas.

Möödunud aastavahetus tõi Tallinna kiirabile rekordiliselt palju väljakutseid, mille raames tuli aidata nii saluudirakettidega pihta saanuid, liigselt purjutanuid, peksuohvreid kui ka palju teisi. Möödunud aastavahetusel sai kiirabi üle Eesti kokku 1088 väljakutset, neist 310 väljakutset Tallinnas.Põhilised väljakutsete põhjused aastavahetusel on tänaval tekkinud vigastused nagu kukkumised, kähmlused ja kerged avariid, liigjoomisest ja -söömisest tekkinud probleeme esineb vähem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles