Selveri jõuluostude TOP: mandariinid, Viru Valge ja küünlad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selveri keti kaupluste jõuluaegsete ostude edetabelis ülaosad troonivad mandariinid, banaanid, 2,5 protsendiline piim ja Viru Valge.


Selveri avalike suhete juhi Annika Vilu sõnul on ostetavate kaupade edetabeli eesotsas banaanid, mandariinid, 2,5protsendiline piim ja pooleliitrine Viru Valge viin. Alkohoolsetest jookidest on edetabelis veel Bacardi Oakheart ning Martini Asti. Samuti A.Le Coq Imperial ja Saku Originaali kuuspakk.

Populaarsemate ostude nimekirjas on veel munad, 82protsendiline või, vanillikohukesed, kümneprotsendiline kohvikoor, viilutatud kodusai ja Löfbergs Lila kohv.

«Edetabelisse ei jõua liha, verivorst ja muu jõulutoit. Põhjus on lihtne – nende valikus on kümneid erinevaid tooteid, mis kokku liidetuna jõuaksid kindlasti tabeli etteotsa,» lausus Vilu.

Ta lisas, et tööstuskaupade edetabeli tipus on jõulude eel erinevad küünlad, sealhulgas kalmuküünlad. «Kingitusteks ostetakse tänavu kõige enam mänguasju ja raamatuid, aga ka malmpotte, vahuveini klaase, nõusid ning teisi köögitarvikuid. Väga populaarsed on ka erinevad kinkekomplektid,» loetles Vilu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles