Kohus jättis abikaasa tapnud Mati Kebina vanglasse

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Kebina Harju maakohtus.
Mati Kebina Harju maakohtus. Foto: Peeter Langovits

Harju maakohus ei nõustunud abikaasa tapmise eest vangi pandud kunagise skandaalse turujuhi Mati Kebina ennetähtaegse vabastamisega.

Kohus leidis, et Kebina (65) ennetähtaegne vabastamine pole põhjendatud ning mehe maakohtu määrust Tallinna ringkonnakohtus ei vaidlustanud, vahendas ERR Uudised.

Justiitsministeeriumi andmetel kannab Kebina alates 2005. aasta 14. juulist 10 aasta, kuue kuu ja 27 päeva pikkust vangistust, mis lõppeb 2016. aasta 9. veebruaril.

2008. aasta novembris mõistis Harju maakohus Kebina süüdi tapmises, kehalises väärkohtlemises, tulirelva ning laskemoona ebaseaduslikus käitlemises.

Süüdistuse kohaselt lõi Kebina 2004. aasta 7. augusti õhtul Tallinnas Pargi tänaval asuvas korteris tüli käigus oma abikaasale Kairele mitu korda kristallvaasiga pähe, mistõttu too suri ja ehkki naist hakati otsima sama aasta augustis, leiti tema laip alles 2005. aasta 11. juulil Harjumaal Laagri lähedalt Tallinna-Keila raudtee-äärsest metsast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles