Naistelt ehteid röövinud noormees pandi vangi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldehted. Illustreeriv foto.
Kuldehted. Illustreeriv foto. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Harju maakohus saatis ligi viieks aastaks vangi noormehe, kes Põhja-Tallinnas ja Lasnamäel ründas tänaval naisi ning röövis neilt ehteid ja käekotte.

Kohus tunnistas Viktor Vassiljevi (21) süüdi röövimistes ja vargustes ning karistas teda nelja aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega, ühtlasi peab noormees maksma sundraha ja menetluskulusid 942 eurot, vahendab ERR Uudised.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse kohaselt röövis Vassiljev tänavu 6.-11. juunini Põhja-Tallinnas ja Lasnamäel kaheksalt naiselt kaelast kullast ja hõbedast kette ning võttis kahelt naiselt ära käekotid.

Süüdistatav põhjustas kannatanutele valu ja kergemaid tervisekahjustusi, kui ta rebis neilt kaelast ehteid või tõukas neid pikali, samuti lõi ta röövimise käigus vähemalt kaht naist.

Lisaks sai Vassiljev süüdistuse selles, et ta varastas tänavu 26. mail Maardust Keemikute tänavalt 500 eurot maksva Volkswagen Passati, milles olid ka omaniku riided maksumusega 400 eurot ja sularaha 450 eurot, auto leiti hiljem avariilisena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles