Hüürus hukkus tulekahju tagajärjel naine

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Saue vallas Hüürus põles eramaja katlaruum, kohale saabunud päästjad leidsid hoonest hukkunud naise.


20. detsembril kell 10.06 teatati häirekeskusele, et Harjumaal Saue vallas Hüüru külas on tulekahju eramajas. Kümne minutiga kohale jõudnud Keila päästjad nägid, et keldris on põleng, ütles Põhja päästekeskuse pressiesindaja.

Päästjatele tuli vastu maja peremees, kes ütles, et majas on vanem naisterahvas. Suitsusukeldujad sisenesid majja ja tõid katlaruumi kõrval olevast garaažist välja suitsu sisse hinganud naise, kellel tuvastati veel nõrgad elumärgid. Päästjad osutasid talle esmaabi, kuid kahjuks kiirabi saabumise hetkeks tunnistati ta hukkunuks.

Põlengu hetkel majas olnud mees, naine ja laps pääsesid iseseisvalt majast välja. Mees, kes algul üritas tulekahju kustutada, sai põletushaavu ning kiirabi toimetas ta haiglasse.

Päästjad panid põlengule piiri kella 10.43 ning see ei levinud kaugemale. Lõplikult kustutati tulekahju kell 11.34. Katlaruum sai tulekahjustusi, kõrval olnud ruumid said suitsukahjustusi.

Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles