Tuneesia kodanik sai süüdistuse eestlannast abikaasa mõrvas

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Põhja ringkonnaprokuratuur esitas Tuneesia kodanikule Mohamedile süüdistuse oma abikaasa mõrvas ning saatis tema kriminaalasja kohtusse.

Prokuratuur süüdistab 41-aastast Mohamedi kehalises väärkohtlemises ning piinaval viisil toime pandud tapmises ehk mõrvas, ütles ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põder ERR Uudistele.

Süüdistuse järgi lõi Mohamedi mullu 28. oktoobril abikaasat tüli käigus korduvalt ning põhjustas talle valu ja kerge tervisekahjustuse.

Tänavu 26. juuni õhtul kella 20 ajal tungis Mohamed Tallinnas Paekaare tänava korteris tüli käigus abikaasale kallale, teda esmalt rihmaga kägistades ning seejärel talle mitu korda kööginoaga rindu ja kõhtu lüües, naine suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Mees kutsus ise kohale politsei ja tunnistas end kuriteos täielikult süüdi, süüdimõistmisel mõrvas võib teda oodata kaheksa- kuni 20-aastane või kuni eluaegne vangistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles