Pealinn korraldab 20. augusti tähistamiseks tasuta kontserdi

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM8:TALLINNA PÄEV:TALLINN, EESTI,15MAY08.
Tallinna päeva avamine Raekoja platsil
ps/Foto PRIIT SIMSON/POSTIMEES
TLNPM8:TALLINNA PÄEV:TALLINN, EESTI,15MAY08. Tallinna päeva avamine Raekoja platsil ps/Foto PRIIT SIMSON/POSTIMEES Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Tallinna linnavõim korraldab taasiseseisvumise aastapäeva tähistamiseks pealinnas mitmeid üritusi, millest suurimaks on Raekoja platsil toimuv tasuta kontsert.

Kontsert «Klassika hitid» algab Raekoja platsil kell 15 ning seal kõlavad klassikalise muusika tuntumad lood noorte sümfooniaorkestri esituses, teatas Raepress. Üritust juhivad Märt Avandi ja Ott Sepp.

Hommikul kell 10 peetakse meenutusminutid Toompeal 20. augusti mälestuskivi juures. Keskpäevast kuni kella 17ni on Tammsaare pargis avatud lasteala «Teadmiste õu», mis on tulvil põnevaid teadusega seotud tegevusi ja katseid.

Ühtlasi tähistatakse taasiseseisvumispäeva 21.-22. augustil toimuva rahvusvahelise konverentsiga «Riikliku iseseisvuse taastamine parlamentaarsel teel aastatel 1990-1992».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles