Timofei õde: mine tea, mis südamevalus vennaga juhtus

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timofei Babuškin
Timofei Babuškin Foto: Erakogu

Nädal tagasi Tallinnas kaduma läinud 15aastase nooruki õel on pisarad silmis: tüdruk jättis poisi maha ja nüüd on ta kadunud.

Ühes Tallinna gümnaasiumis õppiv Darja kinnitas Õhtulehele, et vend on korralik noormees, ei pruugi narkootikume, on väga hea suhtleja ning tal on palju sõpru.

Venna kadumise põhjuseks peab õde murtud südant: «Oli selge, et neiu ei tahtnud temaga koos olla, aga otse ta Timofeile seda välja ei öelnud, mistõttu see suhtedraama ketras neil mõnda aega,» teab Darja.

Kuigi Õismäel elaval Timofeil õe sõnutsi väljaspool Tallinna sõpru pole, loodab Darja, et ehk on vend just linnast ära sõitnud ega välista ka võimalust, et Timofei võis sattuda mõnda sekeldusse.

Politsei ja lähedased otsivad 15aastast Timofei Babuškini, kes lahkus 10. detsembril kodust ja pole siiani tagasi tulnud. Timofei ema kutsus Facebookis kõiki inimesi üles aitama tema poja otsingutel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles