Sõbrad otsivad Harku metsast kadunud noorukit

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Politsei ja lähedased otsivad 15aastast Timofeid, kes lahkus 10. detsembril kodust ja pole siiani tagasi tulnud.


Uued otsimisgrupid alustavad Harku järve rannast teed täna kell 15.

Timofei on umbes 190 cm pikk, kõhna kehaehituse, hallide silmade ja pruunide lühikeste juustega. Seljas kandis poiss tumehalli poolpikka mantlit, peas tumehalli mütsi ning jalas lakknahast saapaid ning helebeeže pükse. Lahkudes oli tal kaasas must velvetist seljakott.

Timofei ema kutsub ka Facebookis kõiki inimesi üles aitama tema poja otsingutel. Talle teeb muret see, et hiljuti läks poeg lahku oma tüdruksõbrast ja elas seda raskelt üle. «10. detsembri varahommikul ta läks kooli, kuid kool oli suletud ja ta istus kell 8.18 Lehola peatuses Vilde teel nr 61 bussi peale, suunaga Õismäele. Pärast seda keegi ei ole teda näinud,» teatas kadunud nooruki ema Facebookis.

Poiss pole kümne päeva jooksul loginud ennast sisse suhtlusvõrgustikesse. Tema telefon on kadunud ning tema sõbrad, klassikaaslased ja endine tüdruksõber ei ole teda ei kuskil näinud. Ema palub kõigil, kellel on Timofei kohta mingit infot, helistada politseisse telefonidel 6125410 või 110.

Timofei õde Darja ja poisi sõbrad organiseerivad ka omal käel noormehe otsinguid Harku metsas ning ootavad kõiki vabatahtlikke appi. Lähem info on spetsiaalselt Timofei otsimiseks loodud Facebooki lehel.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro sõnul on politsei koos päästjatega käinud kõnealuses piirkonnas kaks korda koertega otsingutel, kuid seni tulemusteta. Kahro sõnul tegeleb politsei aktiivselt noorehe otsimisega, küsitledes tema tuttavaid ja kontrollides võimalikke vihjeid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles