Kesklinna vanema ametis jätkab Mihhail Korb

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Korb.
Mihhail Korb. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinna linnavalitsus nimetab homsel istungil Kesklinna vanema ametikohale Mihhail Korbi.


Ühtlasi määrab linnavalitsus Korbi põhipalgaks 2218 eurot kuus (palgaaste 33). Korb asub taas Kesklinna vanema ülesandeid täitma 19. detsembrist,

Korb oli Tallinna Kesklinna vanema ametis ka 5. oktoobrist 2011 kuni 30. oktoobrini 2013. Korb on olnud avalikus teenistuses üle üheksa ja poole aasta. Korbi nimetamisega on kõik Tallinna linnaosavanemate ametikohad täidetud.

Lasnamäe linnaosavanemaks nimetati eelmisel nädalal Olga Ivanova, kelle põhipalgaks määrati 2218 eurot kuus (palgaaste 33). Uuesti nimetati ametisse ka senine Haabersti linnaosavanem Marek Jürgenson ning Mustamäe linnaosavanem Helle Kalda. Jürgensoni ja Kalda põhipalgaks määrati 2078 eurot kuus (palgaaste 32).

Juba varem määrati Nõmme linnaosavanemaks varasem Pirita vanem Tiit Terik. Teriku asemel juhib Piritat aga senine linnapea referent Tõnis Mölder. Kristiine linnaosavanemana jätkab ka enne valimisi sel ametikohal olnud Andrei Novikov ning Põhja-Tallinnas samuti senine linnaosavanem Karin Tammemägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles