Traagilise bussiõnnetuse pealtnägija: buss sisenes teeolusid arvestades kurvi ilmselt liigse kiirusega

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile juhtus Padise vallas liiklusõnnetus, milles hukkus liinibussi reisija.
Eile juhtus Padise vallas liiklusõnnetus, milles hukkus liinibussi reisija. Foto: Põhja prefektuur

Pühapäeval Nõva lähedal Maissoos juhtunud bussiõnnetuse paigas olid teeolud kohutavad, kinnitas õnnetust pealt näinud vastutulija.

«Kuna meie sõitsime Nõvalt Tallinna poole, siis nägime kui buss kurvi jõudis ja meile tundus, et teeolusid arvestades liigse kiirusega. Teeolud olid väga rasked, kohutavalt libe oli. Siis sõitis meie silme all kurvist välja ja kukkus külili,» ütles õnnetuse pealtnägija portaalile Läänlane.

«Minu mees aitas katuseluugi kaudu kolm bussis olnud inimest välja ja üks noormees ütles talle, et bussis on veel vanem naine, kellel puudub elutegevus, ta oli seda kontrollinud. Kutsusime kiirabi ja politsei. Bussijuht oli ilmselt šokis ja bussist välja ei tulnud,» rääkis pealtnägija.

Eile kella 16 ajal juhtus Padise vallas liiklusõnnetus Tallinn-Nõva bussiga. Õnnetuses hukkus üks bussis olnud neljast reisijast.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja teatel oli bussis koos juhiga viis inimest. Liiklusõnnetuses hukkus 1937. aastal sündinud naisterahvas, teised bussis olnud inimesed vigastada ei saanud.

Esialgse info kohaselt istus hukkunud naisterahvas bussis paremal pool kõige eesmisel istmel ning ei olnud turvavööga kinnitatud. Turvavarustus oli reisijate jaoks bussis olemas.

Bussijuht oli kaine ning omas vajalikku juhtimisõigust. Teeolud õnnetuspaigas olid aga rasked - tee oli libe ning seda kattis lumelörtsi segu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles