Kadrioru pargi fotokonkursil võidutses pilt Luigetiigi ääres mõnulevast pardiperest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotokonkursi avaliku hääletuse parimaks oli Gennadi Legostaevi foto «Kadrioru park 290. Valgus».
Fotokonkursi avaliku hääletuse parimaks oli Gennadi Legostaevi foto «Kadrioru park 290. Valgus». Foto: Gennadi Legostaev/Scanpix

Kadrioru pargi 290. juubeliaastaga auks korraldatud fotokonkursi «Kadrioru park 290» võitjaks tuli Luigetiigi ääres olevast pardiperest pildi teinud Inna Fleišer.

Võidufoto kandis pealkirja «Nagu unes» ning Flešer sai auhinnaks 6000 kroonise kinkekaardi.

Teise koha pälvis Sergei Isajevi foto pealkirjaga «Pilk minevikust» ja kolmanda koha Peep Looritsa pilt «Vaade lossile».

Avaliku hääletuse parimaks oli Gennadi Legostaevi foto pealkirjaga «Kadrioru park 290. Valgus».

Fotokonkursile esitatud fotode puhul hindas komisjon väljendusrikkust, emotsionaalsust, kunstilist ja tehnilist taset. Samuti jälgiti pildistamise headest tavadest kinni pidamist.

Tallinna linnavalitsuse teatel on fotokonkursi eesmärgiks kaasata linnakodanikke pargielu jäädvustamisse ning korraldada fotode kogumine Kadrioru pargi 290. juubeliaastast.

Oodatud olid fotod nii pargi loodusest, lindudest, loomadest, fotograafi poolt pargis tabatud huvitavatest emotsioonidest kui ka erinevatest tegevustest pargis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles