Autovaras kihutas politsei eest põgenedes vastu posti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Arvatav autovaras üritas täna varahommikul politsei eest põgeneda, kuid kaotas sõiduki üle kontrolli ning sõitis Maardu lähistel vastu betoonposti.


«Täna hommikul kella kuue ajal märkas politseipatrull Lasnamäel Kärberi tänaval sõiduautot Audi, millel ei põlenud üks lähituli. Politseinikud andsid sõidukijuhile Laagna teel märguande peatuda, kuid sõidukijuht lisas kiirust ning püüdis autoga politseinikel eest ära sõita. Mõned minutid hiljem sõitis autojuht Vana-Narva maanteel betoonist teepiirdesse, politseinikud pidasid sündmuskohal kinni 27-aastase Ivani,» rääkis Põhja prefektuuri varavastaste kuritegude talituse keskteenistuse vanem Viktor Brujev.

«Mees viidi politseijaoskonda. Politsei kahtlustab teda selle sõiduauto varastamises, samuti oli Audi numbrimärk teiselt sõidukilt varastatud. Ivani on varasemalt korduvalt varguste toimepanemise eest karistatud,» lisas Brujev.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles