Kunstiakadeemias algas jõululaat

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algas kolmepäevane traditsiooniline EKA jõululaat​, mis pakub ainulaadseid esemeid tudengitelt ja vilistlastelt.


Eesti Kunstiakadeemia jõululaat on avatud 12., 13. ja 14. detsembril kella 12–20 Eesti Kunstiakadeemia disainiteaduskonna hoones, Estonia pst 7/Teatri väljak 1, Tallinna südalinnas. Laupäeval on II korruse Pseudogaleriis avatud ka koduste küpsetiste kohvik, teatas EKA kommunikatsioonijuht Solveig Jahnke.

Eesti Kunstiakadeemia traditsioonilisele jõululaadale on hetkel registreerunud juba üle 40 Kunstiakadeemia tudengi ja vilistlase, kes plaanivad laadal müüa oma loomingut, sealhulgas salle, kotte, t-särke, õlakotte, trükiseid, postkaarte, kalendreid, koomiksiraamatuid, rätsepa ja ehtemannekeene, ehteid, ehtekarpe, aksessuaare, keraamikat, tasse, skulptuure, nahast võtmehoidjaid, telefonikotte, mütse, nahast kotte, portselani, kaarte, kott-toole, käterätikuid, terasest ja hõbedast ehteid, graafikat, kaarte, metallist ehteid, parmupille, illustratsioonidega ehteid, helkureid, kleepse, käepaelasid, muinasehete koopiaid, võtmenagisid, sokke, käpikuid, pisigraafikat, illustreeritud kotte, taskupeegleid, nagisid, puslesid, mängusid, prosse ja palju muud.

EKA jõululaada traditsioon ulatub enam kui 30 aasta taha ja pakub põnevaid avastusi ja meeleolu kõigile huvilistele, kes otsivad lähedastele ja sõpradele jõulukingituseks midagi ainulaadset.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles