Rahva Raamat avas Mustamäel uue raamatupoe

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raamatukaupluste kett Rahva Raamat avas reedel uue esinduse Mustamäel Mustika keskuses.


Mustika Rahva Raamatus on lai valik eesti- ja venekeelset ilu- ja teatmekirjandust igas vanuses ja huvidega raamatusõbrale. Müügil on ka menukamad lauamängud ja e-lugerid, teatas Rahva Raamatu turundusjuht Anu Vagenstein.

Mustika Rahva Raamatu sisekujunduse loojad Ruumikujundus Stuudiost Helen Sarapuu taktikepi all on hoidnud rahvaraamatuliku äratuntavat joont, mida ergastavad toredad, ainult sellele poele omased eridetailid. Uue poe ehteks on poes trooniv väga suur lamp, mille kootud kuplile kulus 10 kilomeetrit lõnga. Seda, kui oluline on kirjasõna, tuletab meelde poe seinal olev vanasõna «Kui pillad maha tüki kulda ja raamatud, siis võta enne üles raamatud, alles seejärel kuld». Peatselt saab kaupluse õdusas keskkonnas nautida ka kohvijooke.

Rahva Raamatu kauplused paiknevad veel Tallinnas, Tartus, Viljandis ja Pärnus. Mustika keskuse Rahva Raamat on Tallinna neljas esindus. Lisaks on Tallinnas Viru Keskuse Rahva Raamat, mis on Baltimaade suurim ja Rocca al Mare keskuse esindus. Pärnu maanteel Draamateatri vastas asuva Rahva Raamatu pinnal on raamatuärid olnud alates 1912. aastast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles