Disney On Ice annab Tallinnas lisaetenduse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lisaks maailmakuulsa jääshow Disney On Ice neljale etendusele alustas Ticketpro täna viienda etenduse piletite müüki.


Lisaetendus leiab aset pühapäeval, 9. veebruaril algusega kell 11. Maailmakuulus jääetendus Disney On Ice esietendub 7. - 9. veebruarini Tallinnas, Saku Suurhallis. Show raames saab publik nautida Disney lemmiktegelasi armastatud joonisfilmidest «Autod», «Väike Merineitsi», «Tinker Bell» ja «Lelulugu 3», jääle hüppavad ka Miki ja Minni-Hiir.

«Lisaetendus leiab aset nädalavahetusel - lastega peredele väga sobival hommikusel ajal. Kuna laupäeva hommikune ja päevane showd osutusid väga populaarseteks, otsustasime lisada hommikuse etenduse ka pühapäevasele päevale. See annab suurepärase võimaluse kogu perele sisustada päeva esimene pool toreda seiklusega Disney muinasjutulisesse maailma - maailmakuulus jääetendus toob peredeni südantsoojendavad lood, kogu lõbu, huumori ja soojuse, mis on tuntud armastatud Disney joonisfilmidest,» rääkis Live Nation Baltics peapromootor Eva Palm.

Veebruari alguses saab publik Saku Suurhallis korraga nautida lemmiktegelasi mitmetest Disney/Pixari joonisfilmidest, sest Disney On Ice jääetendus tõmbab endaga lummavasse seiklusesse koguni nelja maagilisse paika. Muinasjutuline jääretk viib pealtvaatajad «Autode» võidusõidumaailma, kus jääle kihutavad elusuuruses autod, kutsub külastama Andy magamistuba, et kohtuda seal «Leluloo 3» tegelastega, rõõmustab pealtvaatajaid veealuse reisiga «Väikese Merineitsi» Arieli juurde ja sealt edasi müstilisse Haldjaorgu armastatud haldja Tinker Belli juurde.

Jääle hüppavad ka Miki ja Minni-Hiir isiklikult, kes koos part Donaldi ja koer Goofyga näitavad jääl muljetavaldavaid oskusi, omades igaüks enda unikaalset stiili uisutamises ja liikumises. Fantaasiamaailmades on ühendatud uisutamine, tants, sportvõimlemine ja näitlemine. Kõik see lisab showle energiat ja põnevust ning kaunistab meeldejäävaid ja tuttavaid filmistseene jääetenduse eripäraga.

Kogu perele elamusterohket vaatemängu pakkuv Disney On Ice annab Tallinnas viis etendust. Ühte etendust mahub vaatama vaid 3500 inimest, sest jää katab kogu Saku Suurhalli põranda, mis tagab suurepärase vaate ning võimaldab nautida maailmakuulsat jääetendust kõikidelt istekohtadelt.

Etendus kestab kokku kaks tundi, kuhu mahub vahele 15-minutiline vaheaeg. Piletid Disney On Ice etendustele hinnaga alates 29 eurost on müügil ainult Ticketpros – internetipoes, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti. Lastele, lasteaedade ja kooligruppidele kehtivad soodushinnad. Kuni kolmeaastased lapsed võivad vanema süles istudes etendust tasuta vaadata.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles