Galerii ja video: Anne Veski esitles restoranis Gloria uut plaati

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mainekas lauljatar Anne Veski esitles kolmapäeval restoranis Gloria oma uut plaati «Kallis, kuula». Kohale oli tulnud hulk autoreid, kelle lood Eesti armastatuima lauljanna uuel helikandjal kõlavad - näiteks Leelo Tungal, Reet Linna, Owe Petersell, Rolf Roosalu jt. 

 

 

Koos produtsent Sven Lõhmusega andis lauljatarile häid soove edasi ka Getter Jaani, kellega Veski uuel plaadil koos üles astub ning päevakangelane ise hindas seda suurepäraseks koostööks noorema põlvkonna artistiga.

Veski sõnul on uus plaat vahva, hea ja tore.  «Mulle meeldib, ja algusest lõpuni voolas muusika kuidagi sujuvalt,» rääkis Veski oma emotsioonidest.  «Igast laulust sel plaadil leiab igaüks midagi just enda jaoks. Muidugi on enamik laule armastusest, kuid igal neist oma oma värving ja meeleolu,» iseloomustas ta.

Esitlusel sai publik kuulata mõistagi ka palu värskelt helikandjalt, koosolemist ilmestasid  Gloria kokkade käe all valminud suurepärased valitud suupisted.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles