Piletimäng: võida piletid legendaarse Jim Morrisoni tribuutkontserdile!

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Peterson
Taavi Peterson Foto: Mihkel Maripuu

Sel nädalal toimuvad Tallinnas, tartus ja Helsingis grandioossed Jim Morrisoni 70. sünnipäevale pühendatud kontsertetendused, mis põimivad endas kokku muusika, teatri ja visuaalkunstid, viies kontsertikülastaja 60date lõpu ideaalmaailma. Tallinncity viib oma Facebookis piletimängu võitnud koos kaaslasega kontserdile Tallinnas, kohvikus Sinilind!

Peo keskmeks on 2010 Eestis loodud The Doorsi tribuutbänd, taasluues legendaarse ansambli välimuse, tunnetuse ja muusika nii lähedalt kui võimalik.

Esitusele tulevad kõik The Doorsi tuntud ja tuhmunud pärlid, mis on seotud omavahel Jimi enda luule ja tekstidega luues omalaadse rock teatri, mille poolest The Doors kuulus oli. Bändiga astub üles hulk kuulsaid ja kummalisi Eestist ning välismaalt pärit rocki-ja bluusimehi.

The Doors tribuutbänd «Texas Radio and The Big Beat» astub üles koosseisus: Jim Morrison-Taavi Peterson
Robby Krieger-Jürgen Kütner, Ray Manzarek-Taaniel Pogga, John Densmore-Ott Adamson. Lisaks teeavd kaasa Louie Digman(Blueshound, UK), Erik Meremaa(House of Games), Robert Linna(Elephants from Neptune), Laur Joamets(Dramamama), Vilho Meier(Loss Paranoias), Alar Kriisa(Bullfrog Brown), Tanel Koho saksofonil ja ehtne shamaan Errol Vares, kes avab ja lõpetab indiaani riitusega kontserti, kutsudes ja saates Morrisoni vaimu.


Muidugi ei puudu peolt ka Morrisoni lemmiknaps viski Jim Beam, kes ürituse peatoetajana toob lettidele oma uudistooted. Seinu kaunistavad 60date vaimus maali-ja fotonäitused ning kontsertsaali paneb elama visuaalkunstnik Kashél. Näidatakse The Doorsi videomaterjale suurelt ekraanilt ja lastakse 60date lõpu parimat muusikat, kõik selleks et tähistada korralikult Jim Morrisoni suurt sünnipäeva.

Külalisbändi rollis astub üles The Cathouse Radio. Bullfrog Brownist ja CryBabyst tuntud Alar Kriisa ja Supernovas ning Loss Paranoias kitarri mängiv Vilho Meier on tulnud kokku, et moodustada järjekordne Tartust tulev tõsine bluusimasin.

Tallinncity saadab piletimängus Facebookis lugeja koos kaaslasega Tallinna kohvikusse Sinilind kontserti kuulama!

Piletimängus osalemiseks:

Mine Tallinncity Facebooki lehele ja hakka meie fänniks.

Leia uus Jim Morrisoni tribuutkontserdi teemaline lugejamäng, jaga ja vajuta «like» ning kirjuta postituse alla oma kontakt (meiliaadress).

Nii oledki osalenud piletimängus. Tallinncity loosib reedel, 6. detsembril välja võitja, kes saab koos kaaslasega Jim Morrisoni suurt tribuutkontserti kaema minna.

Võitja tehakse teatavaks Facebookis ning temaga võetakse ühendust.

Jim Morrisoni 70. sünnipäevale pühendatud kontsertetendused:

R, 6. detsember kell 22 - Tartu Genialistide Klubi

L, 7. detsember kell 22 - Tallinn, Kohvik Sinilind

P, 8. detsember kell 19 - Helsingi On The Rocks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles