Välismaalane jäi peadpidi trolliuste vahele kinni

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Troll.
Troll. Foto: Peeter Langovits

Esmaspäeva õhtupoolikul jäi Tallinnas välismaa mees peadpidi trolliuste vahele, ei juht ega kaasreisijad kiirustanud kannatanut aitama.

Notar ja Tallinna linnavolikogu liige Priidu Pärna rääkis Õhtulehele, et kõndis kella viie paiku mööda Estonia puiesteed koju, kui nägi, et troll tuleb ja inimese pea on ukse vahelt väljas.

Välismaalase, inglise keeles rääkinud mehe sõit, pea trolliukse vahel kinni, kestis sadakond meetrit Vabaduse väljaku trollipeatusest kuni Eesti Panga majani.

Hetkest, kui Pärna abitus olukorras olnud inimest märkas, trolliga kaasa jooksma asus ja portfelliga vastu sarvilise külge taguma hakkas, läks veel mitukümmend õõvastavat meetrit ja sekundit, kuniks troll jäi lõpuks seisma, lastes mehel uste vahelt välja kukkuda ja sõitis siis minema.

Tallinna Linnatranspordi ASi avalike suhete osakonna juhataja Sirje Roht kinnitas, et selline juhtum tõepoolest aset leidis, trollijuht on välja selgitatud ja kui asjaolud leiavad kinnitust, siis juht vallandatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles