Munitsipaalpolitsei võtab lasteaedade juures parkijad luubi alla

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo ametnikud tööhoos.
Mupo ametnikud tööhoos. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet alustas järelevalvet lasteaedade juures, sest väidetavalt pargivad seal sõidukid, kes seal seisma ei peaks.

«Suurim murekoht on selles, et parkimisplatse on vähe ja sageli on need vähesedki lasteasutuste juures olevad parkimiskohad hõivatud kõrvalmajades elavate autoomanike poolt,» ütles ameti juhataja Raik Saart. Tänaseks on mupole laekunud juba 43 erinevat kaebust ja ettepanekut.

Kui kõige lihtsam variant  oleks parkimiskorra tagamisel välja kirjutada trahvikviitung, siis ei ole see Saarti sõnul kõige inimlikum ega õigem lahendus.

Munitsipaalpolitsei palus lasteaedadel anda parkimise olukorrale oma kirjeldus. Koos transpordiameti, kommunaalameti ja linnaosa valitsustega üritatakse neid peagi lahendama hakata.

Kõigil asjaosalistel palub mupo saata omapoolsed ettepanekud ja probleemikirjeldused meiliaadressil korrapidaja@tallinnlv.ee või helistada korrapidaja infonumbril 14410, mis töötab ööpäevaringselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles