Tallinna volikogu kinnitas komisjonide koosseisud ja aseesimehed

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muudatuse järel asuks nii mõnigi riigikogu liige tööle ka Tallinna volikogus.
Muudatuse järel asuks nii mõnigi riigikogu liige tööle ka Tallinna volikogus. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Tallinna linnavolikogu kinnitas neljapäeval alatiste komisjonide koosseisud ja valis nende seast aseesimehed.

Kümne alatise komisjoni esimehed valis volikogu eelmisel istungil, seekord kinnitati komisjonide koosseisud ning valiti liikmete seast aseesimehed, teatas Tallinna volikogu BNSile. Erinevalt varasemast on komisjonidel kaks aseesimeest, kellest üks kuulub volikogu opositsiooni.

Opositsiooni kuuluvate komisjonide aseesimeeste kohtadest kuus läks Sotsiaaldemokraatlikule Erakonnale (SDE), kaks Isamaa ja Res Publica Liidule (IRL) ning üks Reformierakonnale, ühe komisjoni koosseis jäi esimehe äraoleku tõttu kinnitamata.

Haridus- ja kultuurikomisjoni hakkavad eelmisel istungil valitud esimehe Kaja Laanmäe kõrval juhtima aseesimeestena samuti koolidirektorid Märts Sults (Keskerakond) ja Hendrik Agur (Isamaa ja Res Publica Liit, IRL). Vastloodud innovatsioonikomisjoni juhtideks said Andres Kollisti kõrval Ants Pilving (Keskerakond) ja Anto Liivat (SDE). Keskkonnakomisjoni esimehe Rein Ratase asetäitjateks said Enno Tamm (Keskerakond) ja Jaak Juske (SDE) ning korra- ja tarbijakaitsekomisjonis on Juri Poljakovi kõrval Natalia Malleus (Keskerakond) ja Vadim Belobrovtsev (SDE).

Linnamajanduskomisjoni juhivad esimehena Andrei Birov ning aseesimeestena Enno Tamm (Keskerakond) ja Lauri Laats (SDE). Linnavarakomisjoni esimehe Leonid Mihhailovi asetäitjad on Igor Kravtšenko (Keskerakond) ja Kaupo Nõlvak (Reformierakond). Rahanduskomisjoni esimees on Toomas Vitsut ning aseesimeesteks Toivo Tootsen (Keskerakond) ja Toivo Jürgenson (IRL). Sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni esimees Elmar-Johannes Truu sai asetäitjateks Niina Sõtniku (Keskerakond) ja Külli Urbi (SDE). Revisjonikomisjoni esimeheks valis volikogu eelmisel istungil Hanno Matto (SDE) ja aseesimeheks seekord Leonid Mihhailovi (Keskerakond). Õiguskomisjoni koosseis jäi esimehe äraoleku tõttu seekord kinnitamata.Neljapäevane istung oli Tallinna linnavolikogul järjekorras 600. Eelmise koosseisu nelja-aastase tööperioodi jooksul pidas volikogu 89 istungit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles