Valgusbiennaal kutsub fotohuvilisi tasuta töötuppa

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitus Valgusutoopiad Helioses.
Näitus Valgusutoopiad Helioses. Foto: Peeter Langovits

Täna, 26. novembril õpetavad briti nimeka valgusdisaini rühmituse Light Collective kunstnikud Heliose kinos valguskiiri jäädvustama.


Teisipäeval kell 15 algav tasuta töötuba «One Beam of Light» («Üks valguskiir») on mõeldud kõigile neile fotohuvilistele, keda paelub valguse jäädvustamine. Ühtlasi annab töötuba hea võimaluse tutvuda biennaalil esitletud fotonäituse «One Beam of Light» koostajate, rühmituse Light Collective loojate Sharon Stammersi ja Martin Luptoniga.

Nende üleilmse fotoprojekti keskmes on fotod, mille algpunktiks on kõige lihtsam ja tavalisem valgusallikas. Vaata näidisfotosid siit.

Nii fotoprojekti kui ka töötoa eesmärk on valgusest huvitatud fotograafe inspireerida ning innustada. Töötoas räägivad kunstnikud fotoprojekti sünniloost ja tutvustavad lähemalt võimalusi, kuidas valgust paremini ja põnevamalt pildistada. Töötoas saavad kõik osalejad luua ühe valguskiire abil ka omaenda ainulaadse kujutise.

Töötuba toimub teisipäeval, 26. novembril algusega kell 15 kinos Helios. Sissepääs on Sauna tänavalt ning selle leiab üles Valgusbiennaali kollaste plakatite järgi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles