Tallinna Linnamuuseum ootab abi Telliskivi pop-up muuseumi loomisel

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telliskivi loomelinnak.
Telliskivi loomelinnak. Foto: Liis Treimann

Linnamuuseum kolib veebruari kaheks nädalaks Telliskivi loomelinnakusse, avades seal ajutise muuseumi.


Ettevõtmise eesmärgiks on tutvustada muuseumi kogudes talletatud piirkonna ajaloo- ja kultuuripärandit. Lisaks tahavad muuseumitöötajad koos Telliskivi piirkonnas elavate ja tegutsevate inimestega välja selgitada, mida tuleviku tarbeks võiks linnamuuseumis talletada.

Loomelinnakus avatava ekspositsiooni jaoks oodatakse abi Telliskiviga seotud inimestelt. «Kutsume kõiki, kes tunnevad seost piirkonnaga, laenama näituse tarbeks mõnda eset, fotot või dokumenti, mis seostub Telliskivi mineviku, oleviku või tulevikuga,» ütles kuraator Kadri Nigulas.

«Võtame hea meelega vastu ka piirkonnaga seotud mälestusi ja lugusid. Ootame esemete kirjeldusi koos lühikese selgituse ja omaniku kontaktandmetega 6. jaanuariks.»

Ettepanekuid saab saata kas e-posti aadressile kadri.nigulas@linnamuuseum.ee või kasutades vormi aadressil telliskivimuuseum.weebly.com.

Tallinna Linnamuuseum on avatud kõikidele ideedele ja koostööettepanekutele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles