Galerii: Raekoja platsil avati Jõuluturg

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 17 avati Tallinna Raekoja platsil traditsiooniline Jõuluturg, jõulumeeleolu pakutakse iga päev kell 10-19, sooje jooke on võimalik osta kella 23-ni.

Riiklikel pühadel on Jõuluturg avatud kella 12-15, uusaastaööl kestab programm kella kaheni öösel. Jõuluturg jääb avatuks kuni 8. jaanuarini 2014.

Raekoja platsil toimub Jõuluturg juba kolmeteistkümnendat korda ning neljandat aastat korraldab seda OÜ 5+ Capital. Sel aastal pakub Jõuluturg palju uut. Uuenenud on kultuuriprogramm, mille maht on igal aastal suurenenud, tuues seekord lavale ligi 100 kollektiivi 1500 esinejaga, sh Ellerheina mudilaskoor, VAT Tantsustuudio, Kabareegrupp Flash jt. Esinejatele saab kaasa elada reedeti ja laupäeviti kell 17-19 ja pühapäeviti kell 12-14. Lisatud on dekoratiivvalgustust, uued on ka lavadekoratsioonid.

Loomulikult saab Jõuluturul osta kingitusi. Kaubavalikus on jõuluehteid, piparkooke, maiustusi, villa-, puidu- ja karusnahkseid tooteid,  talu- ja mahetalusaadusi nii Eestist kui kaugemalt.

Sel aastal tuuakse Jõuluturule kaks täiesti uut karusselli. Möödunud aastal oli Jõuluturul karussell esmakordselt.  

Kõige tähtsam tegelane – Jõuluvana – saabub koos põhjapõtradega esimeseks advendiks ning võtab oma majakeses lapsi vastu iga päev kell 12-19 kuni Jõuluturu lõpuni. Jõuluturu põhjapõdra-perre sündis tänavu maikuus väike põhjapõdrapoiss, niisiis on uudistamiseks väljas juba neli põhjapõdrakest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles