Savisaar kohtus Hiina miljonilinna Chengdu delegatsiooniga

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja abilinnapea Taavi Aas kohtusid Hiina Rahvavabariigi Chengdu linna delegatsiooniga
Edgar Savisaar ja abilinnapea Taavi Aas kohtusid Hiina Rahvavabariigi Chengdu linna delegatsiooniga Foto: Raepress

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja abilinnapea Taavi Aas kohtusid Hiina Rahvavabariigi Chengdu linna delegatsiooniga, kohtumisel arutati kahe linna võimalikke koostöövõimalusi ja -suhteid.

Kõne all oli ühistranspordi, turisminduse ja ettevõtlusega seonduv, Chengdud huvitas näiteks Tallinna majanduspotentsiaal ja konkurentsivõime, ühtlasi e-teenused linnaelanikele jms. Delegatsiooni juhtis linnapea esimene asetäitja aselinnapea Mr. ZhuZhihong.

Käesoleva aasta augustis osales Chengdu delegatsioon Tallinna tasuta ühistranspordi suvekoolis, kus transpordivaldkonna abilinnapea esines vastavasisulise ettekandega.

Chengdu on Kesk-Hiinas asuva Sichuani provintsi pealinn. Linnas elab 7,1 miljonit, ümberkaudsetes piirkondades 6,7 miljonit elanikku, kokku on elanikke veidi alla 14 miljoni. Linn on riikliku tähtsusega logistika-, kommerts-, finants-, teadus- ja transpordikeskus. Linnas toodetud SKT oli 2012. aastal 98 miljardit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles