Viimsi elaniku abipalve: aita leida mees, kelle koer veristas meie lehmi!

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsis ründas lehmi tundmatu omaniku koer.
Viimsis ründas lehmi tundmatu omaniku koer. Foto: Liisi Vibu

Viimsi elanik Liisi Vibu jagas Facebookis postitust, milles palus inimeste abi leidmaks musta riietatud meest, kes lasi oma koera naise põllule lahti. Koer olevat rünnanud kolme tiinet ning ühte kuu tagasi poeginud lehma.

«Pühapäeval 17. novembril juhtus häbiväärne lugu. Nimelt Viimsis, Pärnamäe talu ümbruses on üleval sildid, mis keelavad eravaldusele sisenemist, kuna põllul on loomad. Sina, musta riietatud mees, kes sa lasid oma musta värvi pruunide käppadega siledakarvalise koera põllule lahti, ning lubasid tal kolme tiinet ning ühte kuu tagasi poeginud lehma rünnata, vaata ette,» kirjutab naine Facebookis.

«Loomad olid šokis - kaks lehma olid verised, ühel neist on selgelt näha hambajäljed ning ühed päitsed on puru. Julged teha, julge tunnistada, mitte ära jookse saba jalge vahel oma koeraga koos üle raudtee minema!» jätkab Vibu.

Naine palub abi neilt, kes juhtusid meest nägema pühapäeva hommikul kella kümne ja poole üheteistkümne vahel Mähel, Arnika ja Jasmiini tee kandis üle raudtee minemas.

«Parem tule tunnista üles ja palu vabandust, kui mees oled, või ole valmis tagajärgedeks,» hoiatab Vibu.

Vibu ütles Tallinncityle, et juhtunu teeb veel õnnetumaks tõik, et lehmad on põllul ketis ega jookse lahtiselt ringi. «Nende liikumisvõimalused on piiratud ja üks lehm lõhkuski oma päitsed ära, et koera eest põgeneda.»

Postitust on Facebookis jagatud juba üle 2000 korra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles