Svjata Vatra tulefolkarid toovad Soomest sõbrad kaasa

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti-Ukraina sugemetega Svjata Vatra tantsitab täna pärnakaid.
Eesti-Ukraina sugemetega Svjata Vatra tantsitab täna pärnakaid. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Neljapäeval, 21. novembril jõuab Tallinna Rock Cafesse sel sügisel ringi tuuritav Svjata Vatra, kes astub üles koos põhjanaabrite bändiga Pirulainen. Rokiliku lavajõuga Svjata Vatrat tuntakse kui tulefolkareid, Pirulainenit iseloomustab folk-a-delic groov ja rokirütm.

Sel kevadel tulid välja Svjata Vatra ja Pirulaineni uued plaadid. Pirulaineni plaati arvustas Markku Halme tuntuimast Soome muusikaajakirjast «Rumba» nii: «Pirulaineni muusika on suurepärane kombinatsioon uuest, ehedast ja põnevast soome folkrockist.»

Svjata Vatra astub üles koosseisus: Ruslan Trochynskyi - tromboon, vikat, vokaal; Juhan Suits – torupill, parmupill, viled, vokaal; Martin Aulis – trummid; Madis Pilt – akordion.
Pirulainenis mängivad: Esa Alanko – vokaal; Kyösti Järvelä – vile; Lauri Kotamäki – akordion; Joni Koski – akustiline- ja elektrikitarr; Tero Hautamäki – upright bass, Anssi Rantala – trummid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles