Vaata, kuidas hoiupaiga loomad torti söövad!

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rimi, Pedigree ja Whiskasi esindajad andsid esmaspäeval Tallinna Loomade Hoiupaigale üle oktoobris läbi viidud kampaania käigus kogutud kolm tonni lemmikloomatoitu.


Rimi pressiesindaja Katrin Batsi sõnul olid koostöös Pedigree ja Whiskasiga Rimi kauplustes väljas plakatid, milles kutsuti inimesi üles lemmikloomatoitu ostma ja seda hoiupaigale annetama. «Rõõm on tõdeda, et seekord annetati palju rohkem kui möödunud korral ja kogusime üle kolme tonni erinevaid lemmikloomatoitusid,» ütles Bats.

Whiskasi ja Pedigree esindajad annetasid hoiupaigale veel 10 000 einet nii kassidele kui koertele. Ülemaailmse lemmiklooma kuu puhul pakuti hoiupaiga loomadele ka nende jaoks eritellimusel valmistatud torti. See käis nii, et hoiupaiga juhataja Larissa Kozõreva lõikas tordi lahti ning iga torditükk varustati lipukesega, millel oli selle koera nimi, kellele see mõeldud on.

Koerad andsid tordile hävitava hinnangu. Torditükkide kallale sööstes unustasid nad isegi majas ringi sebivate võõraste peale haukuda.

Kozõreva sõnul jätkub heldest annetusest varjupaiga loomadele terveks aastaks. Ta kutsus ühtlasi kõiki inimesi üles hoiupaika külastama. Kes endale koju lemmiklooma võtta ei taha, võib näiteks mõne koeraga jalutamas käia või aidata muud moodi loomade eest hoolitseda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles