Mustamäel tähistatakse linnaturgude esimest juubelit

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäe turg.
Mustamäe turg. Foto: Mihkel Maripuu

Munitsipaalturgusid haldava linnaasutuse loomisest möödub viis aastat, sel puhul peetakse Mustamäe turul laupäeval, 16. novembril kella 9-18 sünnipäevapidu.


«Sünnipäevalaadal pakutakse turule omast kaupa tavapärasest veelgi suuremas valikus,» ütles linnaasutuse Tallinna Turud direktor Tiia-Liis Jürgenson.

Näiteks tuleb laadale laia sortimendiga Küünlaparadiis, kes pakub unikaalseid, käsitsi kaunistatud dekoratiivküünlaid, samuti LED-küünlaid, mis lummavad oma helendavate ja vahelduvate vikerkaarevärvidega. Laadalt saab ka talveks sooje sokke, käpikuid, kampsuneid ja muud osta. Müüakse ka värsket kala, suitsusinki ja muud kvaliteetset toidukaupa.

«2011. aasta mais avatud Mustamäe turg on kujunemas populaarseks kooskäimise kohaks, kus korraldatakse linnaosa elanike rõõmuks rahvarohkeid meeleolukaid üritusi,» ütles abilinnapea Eha Võrk.

Mustamäe turg asub nn Kännu Kuke kvartalis aadressil Vilde tee 75a, turule viivad autobussiliinid 10, 13, 20, 20a, 24, 24a, 25, 28 ja 61, peatus «Lehola».

Viie aasta jooksul on lisaks Nõmme turu uueks loomisele rajatud korralik turg veel mitmesse teise linnaossa - linnaasutuse Tallinna Turud koosseisu kuuluvad Nõmme turg, Mustamäe turg, Lasnamäe turg, Kalaturg ja Lilleturg.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles