Tallinna volikogu valis komisjonidele juhid

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavolikogu saal.
Tallinna linnavolikogu saal. Foto: Peeter Langovits

Oma tegevust käivitav Tallinna linnavolikogu moodustas täna kümme alatist komisjoni ja valis neile esimehed.

Kolme komisjoni juht eelmise koosseisuga võrreldes ei muutunud. Nii hakkab taas juhtima haridus- ja kultuurikomisjoni Kaja Laanmäe, rahanduskomisjoni Toomas Vitsut ja õiguskomisjoni Margarita Tšernogorova.

Keskkonnakomisjoni uueks esimeheks valis volikogu Rein Ratase, linnamajanduskomisjoni juhiks Andrei Birovi ja linnavarakomisjoni juhiks Leonid Mihhailovi.

Sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni esimees on edaspidi Elmar-Johannes Truu, vastmoodustatud innovatsioonikomisjonil Andres Kollist ning korra- ja tarbijakaitsekomisjoni juhib Juri Poljakov. Kõik nimetatud kuuluvad Keskerakonna fraktsiooni.

Revisjonikomisjoni esimeheks valiti Hanno Matto Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsioonist.

Vastmoodustatud innovatsioonikomisjon hakkab tegelema innovaatiliste lahendustega Tallinnas. Selle võimalike tööteemadena tõi  linnavolikogu esimees Toomas Vitsut näiteks energiasäästu, mobiilsuse, infotehnoloogilise arengu teenuste ja teabe vallas, ressursside parema rakendamise ja uute ressursivõimaluste loomise. Vitsuti sõnul kasutavad sarnast praktikat innovaatiliste lahendustega tegelemiseks ka maailma teised linnad, ennekõike Ameerikas – näiteks Los Angeles, Chicago ja Boston.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles