Politsei viis Tallinna eliitkoolist jaoskonda kümme narkokahtlusega üheksandikku

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Inglise kolledž
Tallinna Inglise kolledž Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Noorsoopolitseinikud viisid täna ühest Tallinna koolist jaoskonda kümme üheksanda klassi õpilast, kelle kohta sai politsei hiljuti narkootikume puudutava info, mille kontrollimisel sai selgeks, et see võib tõene olla.

Postimehele teadaolevalt viidi õpilased jaoskonda Tallinna Inglise Kolledžist.

Põhja prefektuuri kesklinna politseijaoskonna noorsooteenistuse vanem Vitali Matvejev kinnitas, et politsei sai sellise info enamjaolt 15-aastaste üheksanda klassi õpilaste kohta.

Kuna asjaolude kontrollimisel sai politseile selgeks, et see info võib tõene olla, viisid noorsoopolitseinikud koolist jaoskonda kümme õpilast, keda on alust narkootilise aine tarvitamises kahtlustada.

«Nad kuulati üle ning neilt võeti ekspertiisi tarbeks ka uriiniproovid. Laste jaoskonda toimetamisest teavitati ka nende vanemaid. Politsei ülesanne on nüüd välja selgitada, kas ja mil viisil narkootilist ainet osteti ning kes on seda hiljem tarvitanud. Kahtluse järgi võib narkootiliseks aineks olla kanep,» vahendas Põhja prefektuuri pressiesindaja Matvejevi sõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles