Kopli trolliliinil muutusi ei tule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
9.liini trollid jäävad endist marsruuti pidi sõitma.
9.liini trollid jäävad endist marsruuti pidi sõitma. Foto: Peeter Langovits.

Kui vahepeal oli Tallinna transpordiametis arutlusel plaan lühendada Kopli trolliliini kuni Maleva peatuseni ehk endise Rahu kinoni, siis nüüd on see mõte maha maetud.


Transpordiameti juhataja Andres Harjo kinnitas, et tehniline tagasipööramise koht Maleva peatuses trollidele siiski ehitatakse. See on vajalik olukordadeks, kui Kopli poolsaare lõpus peaks trolliliiniga midagi juhtuma. Siis saaksid trollid Maleva peatuse juures tagasi pöörata ning ei tekiks seisakut.

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš on Põhja-Tallinna Sõnumitele öelnud, et Kopli trolliliin on end õigustanud ning seega pole mõtet liinil midagi muuta.

Harjo sõnul oli varem 9.trolliliini lühendamise idee arutluse all seetõttu, et Maleva peatusest kuni Kopli poolsaare lõpuni sõidavad trollid ja trammid ühte marsruuti pidi ning mingis mõttes on see raiskamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles