Peetris avati Selveri hüpermarket

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastavatud Peetri Selver.
Vastavatud Peetri Selver. Foto: Selver

Täna avati Tallinna-Tartu maantee ääres Peetri alevikus Selveri hüpermarket.


«Juhtub harva, et potentsiaalsed kliendid uurivad kaupluse valmimisaega juba aastaid enne ehitustegevuse algust,» rääkis Selveri keti juht Andres Heinver, et tegu on ühe oodatuima Selveriga 18-aastase tegutsemisaja jooksul.

«Lisaks kohalikele teeb kauplus elu hõlpsamaks ka kõigil neil, kes liiguvad sageli Tallinn-Tartu maanteel, sest pood jääb mugavalt Tallinna poolt väljujatele paremat kätt ning uus ristmik võimaldab läheneda kauplusele ka Tartu poolt tulles.»

Peetri Selver on üks suuremaid Selveri keti kaupluseid – poes on ligi 6000 ruutmeetrit üldpinda, sellest üle 3000 ruutmeetri võtab enda alla müügisaal. Peetri Selveris töötab 70 inimest ning lettidelt leiab ligi 20 000 erinevat toodet. Kaupluse ehitas AS Merko Ehitus Eesti.

«Valikut kokku pannes oleme lähtunud nii kohaliku elaniku kui läbisõitva inimese eelistustest. Eelkõige tahame olla väga hea ja rikkaliku valikuga toidupood, aga kindlasti leiab siit ka igapäevaks vajaliku tarbekauba. Kiireks ostlemiseks pakume kliendile ka SelveEkspressi iseteeninduse võimalusi,» rääkis Heinver.

Lisaks Selverile leiab Peetri keskusest Hesburgeri ja Subway toidukohad, Coffee In kohvipoe, apteegi, lillepoe, lemmikloomakaupluse, ilusalongi, postkontori ja pakiautomaadid, öko- ja loodustoodete kaupluse, keemilise puhastuse ja kingsepa. Tulevikus lisandub keskusesse teenusepakkujaid veelgi.

Kaubanduskeskuse rajamise käigus ehitati kõiki pöördeid võimaldav ristmik, rajati uus tänav nimega Veesaare tee, rekonstrueeriti Mõigu tee ja Aruheina tee ning uus kergliiklustee. Keskuse juures on üle 350 parkimiskoha ning keskuse kõrval asub Neste automaattankla.

Detailplaneeringu kohaselt on võimalik rajada Tartu maantee äärde veel ärihoone pindalaga kuni 7000 ruutmeetrit, kaks automüügisalongi ja üks büroohoone. Kinnistud kuuluvad aktsiaseltsile Tallinna Kaubamaja Kinnisvara. Selver avab kahe nädala pärast Tallinnas veel ühe kaupluse – 28. novembril Balti jaama Selveri.

Selveri ketti kuulub 42 kauplust üle Eesti, kus töötab üle 2300 inimese. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles