Klandorf tegi tütre solvajale füüsilise märkuse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorf.
Kalle Klandorf. Foto: Viktor Burkivski

Abilinnapea Kalle Klandorf pidi hommikul linnavalitsuse ees käed appi võtma, et kutsuda korrale tema tütart solvanud purjus tegelane.


Abilinnapea rääkis sellest linnavalitsuse pressikonverentsil seoses vanalinnas lokkava kuritegevusega. «See, et avalik kord on väga kehv, kinnitab ka see, mis juhtus abilinnapea Mihhail Kõlvartiga ühes toitlustusasutuses. Talle tungiti sisuliselt kallale ja ründaja sai karistuseks 20 eurot trahvi,» ütles Klandorf.

«Täna oli samasugune juhus minuga hommikul linnavalitsuse ees, kus üks õllepudeliga vehkiv tegelane pildistas kõiki tööle tulijaid. Ja kui ma tõstsin autost välja ühe daami lastetooli, siis ta teatas, et tegemist olevat prostituutide ja linnaametnike armukestega. Vabandage väga, aga ta rääkis minu tütrest ja selle peale tegin ma talle füüsilise märkuse. Mitte küll tugeva, aga siiski. Ma ei kavatse taluda sellist asja, et Tallinna linnas avalikult, päeva ajal käivad pudeliga vehkivad purjus inimesed ja teatavad, et neil on igasugused õigused. Ega ikka ei ole küll,» lausus abilinnapea.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles