Tallinna linnamuuseum ootab huvilisi konverentsile ja perepäevale

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neitsitorn.
Neitsitorn. Foto: Toomas Tatar

Laupäeval, 16. novembril korraldab Tallinna linnamuuseum äsjaavatud Neitsitornis juubelikonverentsi «Kaks torni Tallinna linnamüüris: Neitsitorn 640, Kiek in de Kök 530».


Käesoleval aastal täitub ümmargune aastapäev kahel Linnamuuseumi filiaalil: möödub 530 aastat Kiek in de Köki suurtükitorni püstitamisest ja 640 aastat Neitsitorni esmamainimisest. Sel puhul toimub Neitsitornis konverents, mis käsitleb Tallinna linnakindlustusi kesk- ja varauusajal, teatas Neitsitorni juht Martin Jänes.

Konverents toimub Neitsitorni muuseumkohviku lektooriumis, aadressil Lühike jalg 9a, algusega kell 12. Konverentsi töökeel on eesti keel. Osavõtt konverentsist on tasuta, eelregistreerimisega.

Juubelikonverentsi jätkuks toimub pühapäeval, 17. novembril Neitsitornis ja Kiek in de Kökis perepäev põnevate üritustega. Huvilisi ootavad ekskursioonid, haridusprogrammid ja töötoad eesti ja vene keeles Linnamuuseumi töötajate juhendamisel.

Perepäev leiab aset Neitsitorni muuseumkohviku (Lühike jalg 9a) ja Kiek in de Köki suurtükitorni (Komandandi tee 2) ruumides algusega kell 12. Nii konverentsile kui perepäeva üritustele palutakse eelnevalt registreeruda telefonil 6 012 751 või e-postiaadressil neitsitorn@linnamuuseum.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles